Izgovorite „DA“ okruženi prirodom i luksuzom

Garantovana privatnost i bezbednost gostiju

Zaplešite prvi ples u nestvarnom ambijentu

Kompleks Garden Hill pružiće nezaboravno veselje i radost vama i vašim gostima. Naša predivna bašta, delo pejzažnog arhitekte, idealno je okruženje za izgovaranje sudbonosnog „da“ u prolećnim, letnjim i jesenjim mesecima. Ovo takozvano „američko venčanje“ jako je popularno među mladencima, a i gostima imponuje da sede u posebno dekorisanim stolicama.

Kao što rekosmo, unutrašnji prostor, tojest, restoran za svadbe prilagođavamo broju gostiju, tako da apsolutno nema bojazni da će prostor biti preveliki ili mali. Jedino je sigurno da će fotografije biti spektakularno dobre, jer smo implementirali sistem osvetljenja koji kombinuje različite vrste svetala. Znamo koliko je ovo bitno damama, pa naglašavamo: nema žute ili plave boje na licu! Na usluzi vam je i naš fotograf koji će se pobrinuti da svaka slika izgleda kao da je iz novina!

Vaši gosti i vi osetićete pravi spektakl ukusa kada je hrana u pitanju! Za to su se pobrinuli naši školovani kuvari koji su brižljivo pripremili kartu hrane – budite uvereni da vas čeka prava gozba!

Gosti sa decom neće morati da brinu, niti će doći do toga da deca trče po sali, jer smo napravili specijalan prostor za njih i igranje! Sve vreme će biti na oku roditelja, a ujedno igrati se nesputano.

Posebno smo uložili u ventilaciju i klimatizaciju prostora, te nema bojazni od mirisa duvanskog dima, hladnoće, ili pak sparine u letnjim mesecima.

Garden Hill sala za venčanje raspolaže i naprednim sistemom ozvučenja, a da veselje bude maksimalno dobro, tu su Zvezde Granda s kojima sarađujemo i koji rado pevaju kod nas.

Naposletku, za goste van Beograda, koji ne žele da se posle venčanja vraćaju kući, obezbedili smo apartmane za noćenje, tik uz Garden Hill kompleks!

GALERIJA

Spremni za perfektno, spektakularno i nezaboravno venčanje?