Zbog velikog interesovanja i termina koji su unapred popunjeni, savetujemo vam da nas kontaktirate čim odredite datum svoje proslave i rezervišete termin.

Tu smo da odgovorimo na sve vaše želje i maksimalno vam izađemo u susret, jer doprinositi tuđoj sreći na ovakav način najlepši je posao na svetu.

Možete nas dobiti na ove brojeve telefona, a idealno je da pozovete između 13 i 23h.

Telefon

063 545 454
062 250 350

Email

[email protected]

Adresa

Surčinska 19b
11070 Novi Beograd, Ledine
Google maps

    Bašta puna drveća, žbunja i ostalog zelenila, nastala je iz želje da našim gostima, pored velike radosti i sreće, proslava prođe i u osećaju mira i harmonije. Zato smo pažljivo sadili i gajili svako drvo ili žbun, slagali kamene pločice vijugavih putića koji podsećaju na one iz bajke. Fontana koja žubori je tu da upotpuni dožilvljaj lepote, prirode i sklada, a kapelica za venčanja dodatno doprinosi bajkovitosti.

    „Ultimativni luksuz“, bio je zadatak koji smo dali našim dizajnerima enterijera, kada su počeli da dekorišu restoran za svadbe Garden Hill (linkuj ka naslovnoj). Crno-belo je kombinacija otmenosti, odlučnosti, kojoj ako dodamo zlatnu, dobijamo ultimativni šik! Dok se nalazite u Garden Hillu, gde god da stojite i gde god da pogledate videćete samo vrhunsku estetiku i čist luksuz.

    Momenti za pamćenje: pored božanstvene bašte, spektakularnog enterijera, bogate karte jela i pića, tu su mogućnosti koje će dodatno obogatiti vaše veselje: photo boot (kabina za fotografisanje), veštački dim i baloni, fontana šampanjca ili čokolade, vatromet i specijalni efekti, angažovanje nekog iz Zvezdi Granda, plesači, gostujući violinista ili saksofonista… samo recite i organizovaćemo!