Venčanja

Venčanja U Garden Hill Event Hall

Naša misija u Garden Hill-u  je da Vaše venčanje bude nezaboravno. Brižljivo pripremljena delikates hrana, zapanjujući enterijer i veseli tonovi stvaraju okruženje koje će Vas i Vaše goste ostaviti bez daha. Ispričajte svoju priču ljubavi okruženi prirodom i luksuzom.

Privatnost i Bezbednost Na Prvom Mestu

Garantujemo vam potpunu privatnost i bezbednost vaših gostiju. Vaša sreća i udobnost su naš prioritet.

Prvi Ples U Sjajnom Ambijentu

Prvi ples kao bračni par je poseban trenutak i u Garden Hill Event Hall-u, on će biti nestvarno romantičan i nezaboravan.

Bajkovita Bašta za 'Američka Venčanja'

Naša prelepa bašta, stvorena rukom pejzažnog arhitekte, pruža savršeno okruženje za ceremoniju “sudbonosnog DA”. Proleće, leto i jesen su idealni periodi za takozvana “američka venčanja”, koja su veoma popularna među našim mladencima. Dekorisane stolice i predivna priroda stvaraju čarobnu atmosferu.

Prilagodljiv Unutrašnji Prostor

Naš unutrašnji prostor, odnosno restoran za svadbe, prilagođava se broju gostiju kako bi Vaša proslava bila savršena. Naš sistem osvetljenja kombinuje različite vrste svetala i obezbeđuje da svaki trenutak bude zabeležen na spektakularan način. Za dodatnu sigurnost, tu je i naš fotograf koji će zabeležiti svaku važnu sliku.

Kulinarstvo Bez Premca

Neka vaši gosti i uživaju u vrhunskom iskustvu ukusa. Naši školovani kuvari pažljivo su pripremili meni koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Briga O Najmlađima

Vaši najmlađi gosti će imati poseban prostor za igru, pa roditelji ne moraju da brinu. Sigurnost i zabava su nam prioritet.

Komfor I Udobnost

Ventilacija i klimatizacija prostora osiguravaju prijatnu atmosferu bez obzira na vremenske uslove. Nema mirisa duvanskog dima, hladnoće ili sparine.

Izvanredno Ozvučenje

Naša sala za venčanja je opremljena naprednim sistemom ozvučenja. A kako bi veselje bilo potpuno, sarađujemo s izvođačima iz “Zvezda Granda” koji će rado učiniti vašu proslavu posebnom.

Savršen Kraj

Za goste van Beograda, obezbedili smo apartmane za noćenje, tik uz kompleks Garden Hill Event Hall-a. Vaša svadba može postati višednevno slavlje uz sav komfor.

Još uvek razmišljate?