Garden Hill smo smestili u Ledine, miran i pitom kraj, s željom da našim gostima pružimo prestižan provod i uživanje, na najvišem mogućem nivou.
To nije samo restoran za svadbe, Garden Hill je kompleks kog pored luksuza odlikuje visok stepen bezbednosti i privatnosti.

Tu smo da odgovorimo na vaše potrebe, bilo da je u pitanju najlepši dan, kao što je venčanje, ili organizacija poslovnih događaja ili proslava.

U prolećnim, letnjim i jesenjim mesecima „sudbonosno DA“ na američki način možete izgovoriti u našoj bašti, koja je delo pejzažnog arhitekte. Svako drvo i grm su brižljivo zasađeni i gajeni i na njih smo veoma ponosni.

Unutrašnji deo kompleksa je koncipiran tako da ga prilagođavamo broju gostiju, bilo da ih je 200 ili 500. Mislili smo na najmlađe, te smo arhitekti zadali zadatak da koncipira prostor gde će se zabavljati najmlađi, ali tako da su „na oku“ roditeljima, u čemu smo takođe uspeli.

Priprema hrane je naša posebna strast, a u Garden Hillu rade školovani kuvari čiji delikatesi oduševljavaju podjednako naše srpske ljude, kao i goste iz inostranstva.

Restoran za svadbe i proslave Garden Hill je sve ono što znamo o ugostiteljstvu, organizaciji događaja, kulinarstvu, dizajnu enterijera i eksterijera. Naš imperativ, pored glamuroznog uređenja sale je i priroda, otud toliko zelenila koje nas umiruje i čini radosnim.

Kao što rekosmo, to je kruna našeg poslovanja i veoma se radujemo svim našim gostima!

Živeli, prijatelji!